Uvjeti korištenja i pravila sadržana u ovom dokumentu se odnose na sve posjetioce i korisnike web stranice Homebox (homebox.hr).

Korištenjem web stranice , prihvatate i slažete se sa svim pravilima i uvjetima, koji s vremena na vrijeme mogu biti izmijenjeni i objavljeni  bez prethodnog obavještavanja. Potrebno je da ovu stranicu posjećujete periodično.

Sadržaj web stranice i informacije o autorskim pravima

Slažete se da nećete reproducirati, distribuirati, prodavati, preprodavati, trgovati ili eksploatirati u bilo koje komercijalne svrhe sadržaj ove web stranice.

Slažete se da se nećete miešati ili poremetiti usluge web stranice, sigurnosni sistem web stranice ili sadržaj web stranice.

Molimo postarajte se da, prije nego što izvršite naručivanje, provjerite sve specifikacije i kompatibilnost proizvoda, posjećivanjem web stranice proizvođača.

Administratori sajta Homebox (homebox.hr) konstantno rade na održavanju točnosti informacija prikazanim na web stranici. Međutim, ne možemo da garantirati da su svi opisi ili drugi sadržaji web stranice potpuno točni, kompletni, i bez grešaka. Imajte u vidu da su fotografije postavljene u informacione svrhe i da one mogu prikazivati određene dodatke proizvoda koji nisu uključeni u standardni paket prodaje.

Vaš nalog

Korištenjem web stranice ili određenih dijelova web stranice, zahtijeva kreiranje korisničkog naloga. Ukoliko koristite ovu web stranicu, Vi ste odgovorni za održavanje zaštite i privatnosti Vašeg naloga, lozinke i pristupa Vašem računaru, i prihvatate odgovornost za sve aktivnosti koje se vrše pod Vašim nalogom i lozinkom. Ukoliko posumnjate u sigurnost Vašeg naloga, molimo Vas da obavijestite administratore web stranice što je prije moguće. Homebox (homebox.hr) nije odgovoran za bilo kakvu štetu koja može da se desi od neautoriziranog pristupa Vašem nalogu.

Ograničenja odgovornosti

Kompanija koja upravlja web stranicom ne može biti odgovorna za učešće u bilo kakvoj direktnoj, indirektnoj, incidentnoj, specijalnoj, značajnoj ili kaznenoj šteti od korištenja ove stranice ili drugih hiperlinkovanih web stranica uključujući, bez ograničenja, izgubljeni profit ili prihod, troškove zamjene, prekid poslovanja, gubitak podataka ili štetu koja je rezultat oslanjanja na prezentirane informacije.

Dostupnost web stranice

Homebox (homebox.hr) zadržava pravo da prekine, obustavi, izmjeni ili suspenduje, privremeno ili zauvjek, bilo koji aspekat web stranice, uključujući dostupnost funkcija web stranice, u bilo koje vrijeme bez prethodnog obavještenja. Slažete se da Homebox (homebox.hr) nije odgovoran Vama ili nekoj trećoj strani za bilo koju modifikaciju, suspendovanje ili prekid rada web stranice.

Ukoliko imate pitanja u vezi sa Uvjetima korištenja, molimo da nas kontaktirate koristeći kontakt formular. Kontakt

Share
Copyright © 2024, Home box. Developed by Animat studio.