Ukoliko želite da potražite određeni proizvod, molimo koristite polje za pretraživanje u header-u web stranice. Unesite riječ ili riječi za pretragu i ako postoje na web straanici, prikazat će Vam se lista rezultata.

Nakon što ste dodali i potvrdili proizvode u košarici, sistem Vam nudi opciju da unesete drugu adresu za isporuku Vaše narudžbe.

Ukoliko ste zaboravili lozinku, molimo koristite opciju za obnovu zaboravljene lozinke, koja se nalazi na stranici za prijavljivanje.

Da biste promijenili podatke svog korisničkog naloga, molimo prijavite se i koristite opciju Ažurirajte nalog, koja se nalazi u odijeljku Moj nalog.

Ukoliko želite da izvršite narudžbu, potrebno je da kreirate korisnički nalog. Nalog se može kreirati i nakon što ste dodali želljeni proizvod u košaricu.

Ukoliko želite da promenite narudžbu, molimo kontaktirajte nas telefonom ili koristeći Kontakt formular na web stranici. Molimo navedite šifru narudžbe koju možete pronaći u odijeljku za Praćenje narudžbe. Kontakt

Povijest svojih narudžbi možete pogledati na web stranicu, u odijeljku za Praćenje narudžbi.

Za više informacija o dostupnosti nekog proizvoda, molimo kontaktirajte nas telefonm ili koristeći Kontakt formular na web stranici. Kontakt

Share
Copyright © 2024, Home box. Developed by Animat studio.